intensiv vecka!

Jaaa jag var ledig en dag förra veckan!  Det var ju i torsdags. Och då var jag så trött så trött att det kändes som om jag sov nästan hela dagen. Jag trivs bara bättre och bättre på jobbet och tycker att jag börjar att komma in i arbetsgruppen riktigt bra! Fina arbetskamrater, och bra vårdtagare. 

Idag är jag ledig och i morgon är det på arbetslivet igen och jobba! Idag tar vi en rejäl städdag! Även fast orken och viljan till att städa inte finns! Men man måste göra saker även om man inte vill ibland. Men att behöva städa nästan 139 kvm helt sj är inte roligt! S  får faktiskt ta kontoret som till bredden nästan är fyllt med hans grejer. 

Nedervåningen nästan klar,bara damsuga samt städa toaletten som är kvar. Sedan är det övervåningen och tvätten som är kvar men nu tänkte jag ta en paus. Skönt det skulle vara om jag bara kunde hålla det rent hela tiden!! Men det är inte det lättaste när man även vill göra andra saker när man är ledig.

Mitt välmående just nu går väldigt upp och ned! Igår var en riktigt bra dag på jobbet även om jag vaknade med ångest, så blev dagen bara bättre, jag har haft en helg ledig från familjen då de har varit i östergötland och hälsat på hos mina föräldrar samt har S hjälp en kompis att laga ett golv i hans bil. 

Så när jag slutade tidigt så åkte jag hem och bytte om för att sedan åka till gymmet. Och även där gick det bra! Jag var på så bra humör. Det var länge sedan jag var på så bra humör. På kvällen kom familjen hem och vi myste lite för att sedan lägga M.

0 kommentarer